Heathberry’s on the move :)

Vesiriistaa, agilityä, näyttelyä – olipa monipuolinen viikonloppu!

Iitin vesiriistakokeeseen osallistuivat Papu (H. Wishing and Hoping), Ypö (H. Me Myself and I) ja Sisu (H. Count Me In). Paras tuloskunto oli Sisulla, joka pokkasi VERI-2 tuloksen. Linnun noudosta Sisu sai peräti 9 pistettä, kun lintu tuotiin upeasti suoraan käteen. Mainitsemisen arvoinen on myös Ypön irti jäljestys. Ypö toi linnun n. metrin päähän ja sai suorituksestaan 9 pistettä. Hienoa oli myös, että mukaan uskaltautui ensikertalainen Papu. Hyllyvä suoranta näytti aiheuttavan tällä kertaa kaikille ongelmia tyhjän veden tarkistuksessa.

Turussa käydyissä agilityn SM kisoissa nähtiin Annin ohjaamana Moro (H. Say No More) sekä Jaanan ohjaamana Mini (H. Next To Nothing) ja Nano (H. Turn On A Dime). Heinoja suorituksia molemmilla!

Riihimäen KV näyttelyssä voiton vei Viljo (H. Good Will Hunting) saaden ensimmäisen sertin ja cacibin. Narttujen puolella Ipa (H. Hunting High and Low) oli PN-2. Tuomarina Elina Haapaniemi. Ipa osallistui myös lauantain Nord näyttelyyn laatuarvosanalla EH. Tuomarina Marie Gadolin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s