Ipalle serti :)

Ipa (H. Hunting High and Low) osallistui ensimmäiseen viralliseen näyttelyyn Suomessa, eikä paremmin olisi voinut mennä 🙂 Ipa oli ROP Kauhavan ryhmänäyttelyssä ja sai ensimmäisen sertinsä. Aikainen aamuherätys kannatti! Tuomarina Päivi Eerola.

“Tyyppi erinomainen. Oikeat mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta. Oikeat pään mittasuhteet. Sopiva kallonleveys. Hyvä karvanlaatu. Spännättävissä. Hyvä askelpituus. Erinomainen käytös. Esitetään kauniisti edukseen. Hyvin kauniit ääriviivat.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s