Sisulle AVO-2

Sisu (Heathberry’s Count Me In) loisti ensimmäisessä Mejä-kokeessaan Asikkalassa tuloksena AVO-2. Hukka oli tulut vasta n. 50 m ennen kaatoa 🙂 “Sisu etenee maavainuisesti sopivan reipasta vauhtia melko täydellisen hyvää jäljestystä 3. osuudelle saakka, jossa ensin tehdään pieni pisto ja sitten kaksi pientä kaarrosta jäljen sivulle. Lähellä kaatoa lähdetään määrätietoisesti riistan jäljelle, josta tulee hukka.” Tuomarina Ilkka Niemi.
Sisulla on kunnia olla ensimmäinen Mejä-tuloksen saanut Heathberry’s koira. Onnea Sisu ja Liisa upeasta suorituksesta! Muutama viikko sitten pari tehtaili VERI-1 tuloksen ja nyt tuloksen Mejästä – mieletön meno.
Toivottavasti jaksatte puurtaa eteenpäin tässä melko työläässä lajissa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s