Kasvatustyötä jo 20 vuotta

Ensimmäinen Heathberry’s pentue näki päivänvalon tasan 20 vuotta sitten 11.5.2017. Miina (Molles Crashmiina) synnytti tuolloin viisi pentua, joiden isä oli Ruotsissa asunut englannintuontiuros Rubicon Rhubarb.

miina_pieni.jpgmiinan_pennut

20 vuoteen on mahtunut paljon ja Heathberry’s kennelin tarina jatku edelleen…

The first Heathberry’s litter was born 20 years ago on 11 May 2017.

2 thoughts on “Kasvatustyötä jo 20 vuotta

  1. Heippa. Pitkästä aikaa vierailu sinun sivuilla. Eka pentue näki pvnvalon11. 5.1997. Tai ainakin silloin Alma, olikohan Heathberrys Light tai Last Sparkle.. Tuli meille Tampereelle. Eikä rotua ole sen jälkeen vaihdettu. Tai tuli siis heinäkuussa, mutta syntyi tuolloin. Mielestäni sinulla on ehkä väärä v luku tuosta eka pentueesta. Jos muistan, taisi olla Topi, Toivo, Robin, Alma ja Helmi. Alma oli mitä parhain kaveri yli 10 v, mutta valitettavasti nukkui pois liian aikaisin keuhkoissa olleen kasvaimen takia. Muistatkohan vielä eka joukkoa? Yt. Päivi Koskinen, Tampereelta ja nykyinen bortsu Hanni, 13 v.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s